Rijschool Tilburg 013 voor goede begeleiding

Logo Rijschool Tilburg 013

Iedereen kent Rijschool Tilburg 013. Het bedrijf staat bekend om haar goede begeleiding en hoge slagingspercentage. Indien je nog je rijbewijs moet halen is het ook echt een aanrader om hier te gaan lessen. Zo worden alle handelingen goed doorgenomen en net zo lang totdat je alles onder de knie hebt. Omdat je je bij Sabrina zo op je gemak voelt leer je snel en is de gunfactor over en weer. In totaal heeft het bij mij 26 lessen geduurd voordat ik op examen ging. Tegenwoordig is dat uniek, aangezien leerlingen soms wel tot 50 lessen gaan. Gelukkig was bij ons de combinatie perfect en zorgde dat voor een goedkoop rijbewijs. 

Rijschool Sabrina

In één keer geslaagd

Voor mijn examen was ik enorm zenuwachtig. Dat herinner ik me nog precies. Met de goede begeleiding van Sabrina stelde ze mij gerust. Zo zei ze dat ze mij echt niet op examen laat gaan als ze er geen vertrouwen in had. Dit stelde mij gerust wat hielp tijdens het examen.

Het examen verliep perfect. Ik had me geen beter scenario kunnen wensen. Bij terugkomst gaf de examinator aan dat hij het gevoel had dat ik al drie jaar mijn rijbewijs had en dat ik zeker geslaagd ben. Altijd leuk om zoiets te horen!