De beste autorijschool in Arnhem

ceesvendrik_logo

Een half jaar geleden herinner ik me nog als de dag van vandaag. Zo ben ik samen met mijn ouders op het internet gaan rondspeuren naar een goede autorijschool Arnhem. Na een aantal bedrijven met elkaar te hebben vergeleken ging onze voorkeur naar Verkeersschool Cees Vendrik. Cees heeft ontzettend veel ervaring en weet daardoor precies wat er nodig is om jouw rijbewijs snel en veilig te halen. Een half jaar geleden vroeg ik mijn eerste proefles aan en het klikt direct. De begeleiding is goed en ook hanteren zij nette prijzen.

Veilig het verkeer in?

Indien je veilig het verkeer in wilt, is het aan te raden om bij Verkeersschool Cees Vendrik te gaan lessen. Zij zijn misschien wel de beste autorijschool uit Arnhem. Alle handelingen worden netjes gevolgd volgens het boekje. Zodra je een handeling onder de knie hebt ga je aan de slag met de volgende handeling (hoofdstuk). Aangezien alles duidelijk wordt uitgelegd ben je voordat je het weet al klaar. Zo mocht ik met 25 lessen al op examen. Dit doen zij alleen als ze vertrouwen in je hebben, dus zenuwachtig hoef je zeker niet te zijn. 

ceesvendrik

Het examen

Mijn examen had niet beter kunnen lopen. De handelingen gingen goed en bij terugkomst werd mij direct verteld dat ik mijn rijbewijs mocht ophalen. Hier ben ik natuurlijk ontzettend blij mee. Ik adviseer leerlingen daarom ook echt om bij Verkeersschool Cees Vendrik te gaan lessen!