Autorijschool in Utrecht gevolgd

Onlangs heb ik lessen gevolgd bij autorijschool Utrecht, dit met een super goed resultaat. Het is altijd spannend om voor de eerste keer achter het stuur te zitten in voertuig, waar jij dan diegene bent die het gaspedaal in moet trappen. Dan zit er ook nog eens iemand naast jou, die jij nog niet zo goed kent. Zelf ben ik begonnen met lessen op mijn dertigste jaar. De reden waarom ik niet op jonge leeftijd ben begonnen met de lessen, is omdat het voor mij best wel angstig was. Maar nu er een kind in ons gezin is gekomen, is het toch wel heel erg handig om een rijbewijs te hebben.

Goede begeleiding bij mijn faalangst

Bij de autorijschool in Utrecht, waar ik mijn lessen heb gevolgd hebben zij hele vriendelijke instructeurs in dienst. Deze instructeurs hebben een opleiding gevolgd speciaal voor mensen met ADHD, ASSĀ en faalangst. Door dit bedrijf zit ik nu zelfverzekerd in mijn voertuig. Voordat mijn opleiding begon, is er eerst een proefles geweest. Hierdoor konden de opleiders zien hoeveel lessen er nodig waren. Zit jij er ook over na te denken om een opleiding op maat te nemen? Neem dan een een kijkje op de website van: Rijschool Inzicht.