Plastidip is een geweldig product

Mijn velgen van de auto zijn echt mijn trots. Ik moest er niet aan denken dat zij zouden beschadigen. Een vriend van mij vertelde toen over het product Plastidip, een  multifunctionele, speciale rubber coating. Mijn vriend gebruikte deze coating bij zijn auto en was daar zeer tevreden over. In de winter heb je veel last van pekel als er zout gestrooid is door de strooiwagens. Deze pekel is heel erg slecht voor de auto en ook zeker voor mijn velgen. Via plastidip kon ik mijn velgen beschermen tegen beschadigingen. Aan mijn vriend vroeg ik waar hij dit product had besteld zodat ik het ook kon bestellen.

Fantastisch product

Mijn vriend vertelde dat hij de plastidip besteld had via de website van: Autowasshop te Almere. Dit bedrijf verkoopt professionele autopoetsproducten voor het onderhoud van jouw auto. Via de webshop heb ik de plastidip besteld. Nadat het product geleverd was ben ik eerst mijn auto gaan wassen zodat hij helemaal schoon was. Er werd geadviseerd om vier lagen plastidip op mijn velgen te spuiten, dit heb ik dan ook gedaan. Tussen iedere laag moest er dertig minuten gewacht worden. Het resultaat is prachtig en er zitten nog geen beschadigingen op mijn velgen van de auto.