Een celfix haalt u bij qsp products

Bent u een coureur of sleutelt u gewoon graag aan auto’s? En heeft u een celfix nodig? Dan bent u bij qsp products aan het juiste adres! Zij hebben de beste celfix voor u in de webshop staan.

Wat is een celfix?

Een celfix is een relatief klein onderdeel, welke in de uitlaat van uw auto gemonteerd kan worden. Met dit onderdeel voorkomt u dat het “Check Engine”-lampje in uw dashboard onnodig vaak gaat branden. Een celfix wordt gemonteerd in de uitlaat, waar vervolgens de lambdasonde in wordt gedraaid. Op deze manier zit de lambdasonde minder in de uitlaatgasstroom. In 90% van de gevallen zal het Check Engine lampje uitgaan. Dit is iets wat tot de grootste ergernissen van veel coureurs behoort. Als het lampje brandt zou u de onderdelen van uw auto na moeten kijken, om te achterhalen waardoor het lampje is gaan branden. In veel gevallen blijkt er echter niets aan de hand te zijn en gaat het om een vals alarm.

Wat is de werking van een celfix?

De celfix wordt bij de lambdasonde in de uitlaat geplaatst en dit verminderd de hoeveelheid uitlaatgas die langs de sensor op komt. De sensor zal hierdoor veel nauwkeuriger werken. Dit onderdeel is eenvoudig te bestellen op de webshop van qsp products.

Waarom een celfix bij qsp products kopen?

Veel mensen zijn erg tevreden over de producten van deze webshop. Ook staan ze erg goed aangeschreven op het internet.