E-CHOPPER, DE TOEKOMST OP DE WEG

Vervoer regelen

Een E-chopper rijdt koolstofarm, wordt elektrisch aangedreven in is de wereld van transport was een natuurlijke stap vooruit. De kosten van het besturen van een elektrische scooter zijn bijna niets! Onze klanten variƫren van scholieren, woon- en werkverkeer en recreatief rijden.

WAAROM ELEKTRISCH RIJDEN?

Nog steeds aan het volgen? Lees dan de volgende voordelen!

-De meest milieuvriendelijke manier van wegtransport die er is: geen benzine, geen uitstoot, das een eco-vriendelijke nulemissie!
-Omdat elektrische bromfietsen geen motor of versnellingsbak hebben, zult u genieten van een superstille rit en een snelle responstijd
-Met een elektrische bromfiets zijn er geen wegenbelasting, de verzekeringskosten zijn laag en een gemiddelde kostprijs qua verbruik met een benzinebromfiets zijn aanzienlijk.
-U hoeft dus nooit meer stoppen voor brandstof, dankzij de lichtgewicht batterij met een gemiddelde oplaadtijd van 3-4 uur.
-Er zijn aanzienlijk minderonderhoudskosten. Een elektromotor heeft geen regelmatie onderhoudsbeuren nodig.
Het is ook niet nodig om olie-, ontstekings- of koppelingsonderdelen te vervangen. De enige echte extra kosten bovenop het opladen zijn standaard slijtage aan items zoals banden en remmen.
-Met een gemiddelde gewicht van ongeveer 115 kg, is manoeuvreren en parkeren een fluitje van een cent!

Huur een e chopper

VEILIG OP DE WEG

Er zijn wel duidelijke wetten voor het rijden op een elektrische chopper op de weg in Nederland.
De minimumleeftijd is 16 jaar, mits bewijs van een scooterrijbewijs.
Snelheden zijn beperkt tot maximaal 25 km/u. Passagiers moeten jonger zijn dan 13 jaar. Je kan dus niet een ritje maken met twee volwassenen en het dragen van een helm is voor bestuurder en passagier verplicht.

TESTRITTEN

Voor je beslist om over te gaan tot een aankoop, valt een testrit aan te raden. De meeste potentiƫle kopers hebben al eens een elektrische scooter gehuurd en zijn meteen verknocht ana het comfort.