Autolakken kopen bij NonPaint Pro

Bij NonPaint Pro vindt u de beste autolakken. Een uitgebreid assortiment met kwalitatieve producten! Autolak koopt u dus bij NonPaint Pro.

Assortiment autolakken

Dankij ons uitgebreid assortiment heeft u erg veel keuze. Veel verschillende merken, waaronder A-merken zoals PPG, Nexa en Max Meyer. Naast de A-merken die wij onze klanten aanbieden, bieden wij ook autolak op kleur aan. Mobihel Hydro base mix lakken zijn wij ook leverancier van en deze flesjes komen in een handig formaat van 200ML per flesje. Hierdoor kunt u er makkelijk mee werken. Handig toch? Onze lak testen wij zelf ook altijd voordat we het toevoegen aan ons assortiment. Hierdoor kunnen wij onze klanten garanderen van de beste kwaliteit lak voor een scherpe prijs!

Mengen

Wij bij NonPaint Pro hebben onze eigen meng banken, waardoor wij lakken kunnen maken van elke gewenste kleur. Dus als u een specifieke kleur heeft kunnen wij het voor u maken. Weet u niet welke kleur u nodig heeft? Bij de meeste van de auto’s is er een plaatje of sticker te vinden waar er een kleurcode op staat. In de gebruiksaanwijzing van de auto staat aangegeven waar dit plaatje of sticker te vinden is. Zo’n sticker of plaatje waar de kleurcode op te vinden is heet een VIN-plaatje.

Benodigde materialen

Natuurlijk heeft u de juiste materialen nodig om goed te kunnen lakken. Wij bij NonPaint Pro verkopen deze benodigde materialen. Wij zorgen er dus voor dat u alles in huis heeft om goed te kunnen lakken!