Scooter helm voor elke smaak

scooter helm

Een scooter helm is heel belangrijk om te voorkomen dat je onnodig letsel oploopt bij een ongeluk. Maar ondertussen wil je er natuurlijk ook een beetje goed uitzien! Gelukkig kun je tegenwoordig een scooter helm vinden die voldoet aan beide eisen: veilig én trendy.

Helm voor kinderen

Scooter helm in alle soorten en maten

Allereerst is het goed om na te denken over welk soort scooter helm je graag wil hebben. Voor een crossbrommer heb je speciale crosshelmen. Je kunt ook kiezen voor een integraalhelm, een model dat je veel ziet in Nederland. Een systeemhelm is ook nog een optie, of misschien een jethelm?

Daarnaast kun je nog zelf kiezen welk soort vizier of goggles je er graag bij wil hebben. Het is immers belangrijk dat je goed kunt zien, anders loop je gevaar op de weg. Een vizier is dé manier om je te onderscheiden van de rest want je hebt deze in talloze kleuren. Kies voor een subtiel blauw of een lekker opvallend blauw: wat bij jouw smaak past! 

Roze scooterhelm

Kleuren en stijlen

Opvallen en trendy zijn doe je niet alleen met een modieus vizier maar ook met de helm zelf. De scooter helm heb je tegenwoordig in de meest hippe kleuren. Kies je liever voor een neutrale kleur? Zwart en grijs zijn natuurlijk klassiek en altijd populair. Voor de écht hippe scooterbestuurders is de Biltwell Gringo gloss een erg tof model omdat het verkrijgbaar is in kleuren als bordeaux rood en roest. En laten dat nou net dé kleuren van 2020 zijn!