Professionele Tankcontainer transport

vrachtwagens

vrachtwagenAl jarenlang zorgt Tankcontainer transport Zeeland ervoor dat ik genoeg adr vloeistoffen binnen krijg. Adr is natuurlijk een belangrijk begrip. Het zijn zeer gevaarlijke stoffen en daarom moeten de chauffeurs ook extra kennis hebben over dit onderwerp. Gelukkig zijn de chauffeurs van Tankcontainer transport Zeeland goed geschoold. Zo volgen ze stuk voor stuk code 95 opleidingen om zo goed mogelijk bijgeschoold te zijn. De cursussen worden door diverse bedrijven aangeboden. Aangezien de chauffeurs veel kennis hebben en daarnaast de stoffen goed vervoeren ben ik super tevreden over het bedrijf!

Ik ben ooit bij het bedrijf terecht gekomen via een goede kennis. Hij had al goede containerervaringen met het bedrijf. Zo verzekerde hij mij ervan dat ze keer op keer een goede service hebben en kwaliteit afleveren. Dat is natuurlijk erg belangrijk, dus heb ik besloten om een proefafname te doen. Tijdens het eerste transport leverde ze goed werk en sindsdien ben ik ook nooit meer veranderd van bedrijf.

Echt een aanrader

Het is echt een aanrader om gebruik te maken van dit bedrijf. Ook voor koeltransport kan je terecht bij dit bedrijf. Ze beschikken over meerdere soorten diensten, dus op de website kijken kan handig zijn! Daarnaast hebben ze alles wat je als klant zijnde wenst. Namelijk een goede service, leveren kwaliteit en scherpe prijzen, dus wat wil je nog meer?