Maak een succes van je bezoek aan de Suzuki dealer in Amersfoort

suzuki dealer

Heb jij een mooie auto op het oog en is het tijd om de Suzuki dealer in Amersfoort een bezoekje te brengen? Dan is het niet verstandig om hier onvoorbereid naartoe te gaan. Dealers van auto’s weten vaak exact hoe ze een auto moeten verkopen, maar het is niet verstandig om hier te veel in mee te gaan. Uiteindelijk moet jij beslissen of de auto geschikt is of niet en of jij er jaren gebruik van kunt maken. Daarom kun je dit artikel gebruiken om de afspraak met je Suzuki dealer in Amersfoort succesvol te maken.

Bereid je voor op je bezoek aan de Suzuki dealer in Amersfoort

Een goede voorbereiding is in dit geval echt het halve werk en als jij alvast het één en ander leert over de auto of auto’s die je op het oog hebt, dan kun je veel beter meepraten. Ga dus online op zoek naar de specificaties van de auto zodat je alvast weet wat je ervan kunt verwachten. Het is niet de bedoeling dat je dit het eerste van de verkoper hoort. Daarnaast is het ook verstandig om de prijs die wordt aangeboden goed te onderzoeken en te beredeneren of deze realistisch is. Koop je een nieuwe auto, controleer dan wat de nieuwwaarde is van de auto, dus de prijs waarvoor de Suzuki dealer in Amersfoort de auto van de fabrikant heeft gekocht. Zo kun je veel zelfverzekerder onderhandelen later. Als laatste kijk je naar de financieringsopties die je hebt buiten die van de Suzuki dealer in Amersfoort om. De rentetarieven zijn bij banken vaak beter dan bij dealers.

Doe een complete proefrit

Een goede proefrit is essentieel bij het uitkiezen van een auto. Dat komt doordat je dan pas echt kunt voelen hoe de auto zich gedraagt in verschillende situaties. Ook kun je dan beoordelen of de auto mogelijk gebreken vertoont. Zoek daarom verschillende soorten wegdekken uit, zodat je de vering kunt testen en het comfort. Rijd een paar keer rondom de rotonde en kijk hoe stevig je in de stoel zit. Heb je kinderen, stel je dan voor hoe deze op de achterbank je uitzicht kunnen belemmeren. Doe een noodstop, parkeer de auto een paar keer, beoordeel hoeveel zicht je hebt, hoe gemakkelijk de riemen, stoel en het stuur te verstellen zijn en hoe lang de riemen zijn achterin. Ben je tevreden over alles wat je gezien hebt, dan kun je terugkeren naar de Suzuki dealer in Amersfoort.

Onderhandelen

Als laatste is het nooit verstandig om de auto te kopen zonder te onderhandelen over de voorwaarden. Als het goed is heb je zelf voldoende informatie ingewonnen om je een idee te geven van een realistische prijs. Bepaal van tevoren je budget, houd je daaraan, neem de tijd en loop weg als je niet tot een overeenkomst kunt komen. Er is een grote kans dat je Suzuki dealer in Amersfoort de voorwaarden graag aanpast als dat betekent dat jij de auto koopt.