Let op met een goedkoop kettingslot aanschaffen

goedkoop kettingslot aanschaffen

Je kunt online een kettingslot bestellen dat goedkoop is. Zo spaar je weer een paar euro uit toch? Je kunt ook een elastiek om jouw scooter leggen, dat is nog veel goedkoper. Een kettingslot kopen online is misschien wel de belangrijkste aanschaf die je zult maken, op de scooter zelf na natuurlijk. Dat betekent niet dat je meteen het duurste slot in het winkelmandje moet gooien, gelukkig kun je ook een goed en goedkoop kettingslot aanschaffen in de webshop. Je moet uiteraard wel weten waar je op moet letten, en dat leggen we op deze pagina uit.

Een goedkoop kettingslot kopen online doe je uiteraard in de webshop van scooteronderdelenshop.com, het adres voor alle onderdelen en accessoires voor jouw scooter.

goedkoop kettingslot aanschaffen

Kwaliteit van kettingsloten in de webshop

Je kunt voor aankoop online niet eerst even het slot voelen, je hebt trouwens wel 14 dagen zichttermijn dus dat probleem is al opgelost. Daarnaast hoef je alleen maar te kijken naar de ART waardering, vanaf drie sterren kun je een veilig kettingslot kopen voor jouw scooter.

Lengte bij een kettingslot aanschaffen

Je kunt een kettingslot kopen met een lengte van 85cm, je kunt ook kettingsloten bestellen die 120cm lang zijn. Een langer slot zal ook meer ruimte innemen in de bagageruimte. Een kort slot is dan weer alleen om de scooter af te sluiten, met een lange ketting kun je de scooter eenvoudig aan een paal leggen wat een stuk veiliger is.

Beschermhoes voor een kettingslot bestellen

Wanneer jouw slot nog in goede staat is, maar er zit geen hoes omheen, kun je die bij scooteronderdelenshop.com ook gewoon los bestellen. Dat is zeker aan te raden, want de ketting zal sneller slijten en roest vertonen wanneer deze helemaal blootgesteld wordt aan regen en vuil. Ook zal een kettingslot normaal gesproken wat vet zijn, dan worden alle spullen die je opbergt samen met het slot vies. Bij een kettingslot beschermhoes bestellen in de webshop kun je direct de juiste maat kiezen. Als je dit niet zeker weer neem je gewoon even contact op.

goedkoop kettingslot aanschaffen

Goedkoop een kettingslot online kopen

Met deze tips kun je snel de juiste keuze maken:

  • Bestel jouw kettingslot bij een betrouwbare winkel zoals scooteronderdelenshop.com met retour garantie.
  • Let op het ART keurmerk, dat is ook belangrijk wanneer je een diefstalverzekering wilt afsluiten.
  • Kies voor een degelijk merk zoals Luma.
  • Let op de gewenste lengte van het kettingslot.
  • Online betaal je minder dan in andere winkels.

Bekijk direct alle kettingsloten in de webshop van scooteronderdelenshop.com voor een goedkoop kettingslot waar je op kunt vertrouwen.