Een zeer goede fietsenmaker in Rijswijk

fietsenmaker Rijswijk

Wie kent hem niet, de beste fietsenmaker in Rijswijk. Stel je deze vraag aan de mensen hier op straat, dan krijg je alleen maar de naam van Nieuwenhuijs Tweewielers door. Kan ook niet anders, want de kennis en de service die zij hier hebben is optimaal. Mocht je op zoek zijn naar een nieuw rijwiel, dan ben je hier ook aan het juiste adres. De showroom staat hier vol met verschillende modellen, dat het haast onvoorstelbaar is dat daar niets voor jou tussen zal staan. Maar ook voor onderhoud en reparatie is dit een goed adres om jouw tweewieler te laten maken.  fietsenmaker Rijswijk

Ruime keuze

Wij komen al jaren hier bij de fietsenmaker in Rijswijk. Niet alleen voor een reparatie, maar ook voor de aanschaf van een nieuw rijwiel of accessoires. Want een goed slot is tegenwoordig wel een must, wil jij langer van jouw aankoop kunnen genieten.

Vandaag gaan wij naar deze winkel om voor onze zoon een eerste fiets aan te schaffen. Moet er wel eentje zijn in een rode kleur, want dat vindt hij nog het mooiste. Tijdens onze zoektocht tussen alle mooie modellen hebben wij een zeer fraai fietsje gevonden. Het leuke hiervan is dat deze toevallig in de aanbieding was.