Een autobedrijf nabij Venlo

Ben je op zoek naar een autobedrijf Venlo, dan ben je bij Garage Maasveld aan het juiste adres. Al meerdere jaren kom ik hier voor de onderhoud van mijn wagen. Nog nooit heb ik hier klachten over gehad en vaak moet ik zeggen dat de rekening ook mee valt. Dit bedrijf  staat onder leiding van Geert, Marianne en Jeroen Hendrix. De garage staat voor betaalbare kwaliteit, een goede service en een klantvriendelijke en professionele instelling. Voor mij is dit een bijzonder betrouwbaar adres waar ik iedereen kan adviseren om zijn of haar vierwieler voor onderhoud te brengen. 

Goede en betrouwbaar bedrijf

Niet alleen voor onderhoud van je wagen kan je hierbij autobedrijf Venlo terecht, maar je kan hier ook je motor stallen. Voor slechts €100,- per jaar kan je motor in een overdekte en beveiligde stalling staan. Ook van deze mogelijkheid heb ik gebruik gemaakt. Omdat ik een mooi weer rijder ben en anders mijn motor in onze tuin staat, gaat deze in de winter in de stalling. Zo heb ik er in de wintermaanden geen omkijken na en staat deze lekker warm en droog. 

Mocht je ook interesse hebben in dit bedrijf, kijk dan eens op hun website voor de mogelijkheden.