Deze nieuwe Toyota uit Roermond is van mij!

toyota Roermond

toyota Roermond Sinds een maand heb ik eindelijk mijn nieuwe Toyota uit Roermond in mijn bezit. Daar keek ik al heel erg lang naar uit, maar ik moest eerst zorgen dat ik het geld bij elkaar had. Zelf ben ik nog maar een student, dus dat ging niet zo snel. Ik heb heel veel weekenden gewerkt om dit te kunnen financieren. Mijn ouders hebben ook een klein steentje bijgedragen, maar ik ben van plan om dat uiteindelijk ook nog terug te gaan betalen. Het fijne is dat ik via via een hele goede verkopen op het spoor kwam. Een vriendin van een vriend van mij had hier zelf ook een nieuwe auto gekocht en was heel erg tevreden over de afhandeling daarvan.

Erg blij

De Toyota die ik in Roermond heb gekocht is een Aygo. Die vond ik altijd al heel erg schattig en nu heb ik eindelijk mijn eigen. Hij rijdt heel erg zuinig en daardoor ben ik per maand ook niet veel kwijt hieraan. De wegenbelasting is voor zo’n kleine bolide namelijk ook helemaal niet zoveel. Mocht jij ook op zoek zijn naar iets nieuws, dan raad ik het jou aan om eens bij Jan Wuts te kijken. Dit kan op de website of je kunt even langsgaan bij hem!