Verbouwen in huis? Daar kun je nu geld voor lenen

Geld.nl

We hebben het allemaal wel eens gehoord: geld lenen kost geld. Je zou alles maar zelf bij elkaar moeten sparen want dat is beter. Maar is dat echt zo? Hoe slecht is lenen nou echt? Bij geld.nl kun je gemakkelijk in een handig overzicht zien waar je aan kunt kloppen voor een financiering voor bijvoorbeeld een verbouwing, zonder idiote voorwaarden waar je eindeloos lang aan vast zit.

Waarschuwingen bij leningen

Het is helemaal niet onverstandig van de overheid dat ze mensen waarschuwen over de risico’s van geld lenen. Want mensen kunnen zichzelf behoorlijk in de schulden duwen en dan heb je op een gegeven moment niks meer. Het is echter daardoor ook best lastig om bij grote banken nog geld te lenen voor bijvoorbeeld een verbouwing. Daarom zijn er websites zoals geld.nl. Daar kun je alle partijen vergelijken waar jij aan kunt kloppen om een bedrag te lenen. Want wist je dat je daarvoor helemaal niet meer altijd naar je bank hoeft? Je kunt het ook gemakkelijk via een andere kredietverstrekker regelen. Via geld.nl kun je snel en simpel al die voorwaarden vergelijken.

Geld.nl

Wees verstandig en realistisch

Als je geld wil lenen voor een verbouwing dan heb je daar als het goed is nog jaren plezier van dankzij dit mooie gerenoveerde huis. Maar je moet soms ook nog wel een jaar of langer terugbetalen. Wees daarom realistisch over hoeveel geld je nu echt nodig hebt en ga daar niet zomaar boven zitten. Daarnaast moet je ook nadenken over je maandbedrag. Wat kan jij nu missen op maandelijkse basis, en wat is echt te hoog? 

geld lenen