aanhangwagen Anssems

Bij van Van Giersbergen Aanhanger Service hebben wij een aanhangwagen van Anssems gekocht. Omdat wij al een tijd op zoek waren naar een nieuwe trailer en niet precies wisten welk model het beste voor ons zal zijn, hebben wij een afspraak gemaakt om de modellen te komen bezichtigen. In de showroom van dit bedrijf hebben zij al verschillende modellen staan. Zo heb je een trailer met twee assen of meer, de keuze is geheel aan jouzelf. Ook de afmeting is heel wisselend. Maar daar kan de medewerker van dit bedrijf jou heel goed over informeren.  aanhangwagen Anssems

Bijzonder goed geholpen

Het bedrijf van Van Giersbergen Aanhanger Service is gevestigd in Horst aan de Maas. Centraal gelegen tussen Venray en Venlo in Noord Limburg. Hier verkopen zij veel verschillende modellen en ook van verschillende merken, te denken aan:

  • Syma
  • Saris
  • Hulco

Dit is slechts een kleine greep van merken, maar ook daar kan de verkoper jou heel goed mee helpen. Wij hebben nadat wij meerdere modellen hadden gezien, gekozen voor een aanhangwagen van Anssems. Dit merk sprak ons qua model het meeste aan. 

Ben jij ook op zoek naar een mooie trailer voor jouw bedrijf, ga dan eens bij Van Giersbergen langs. Een top bedrijf, met een geweldige service!